logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

ridepladsen

Bassinet mellem Ridepladsen og Storegade i Nordborg bliver tætnet med en membran for at stoppe et stort vandspild. Samtidig forsynes det med et lille springvand.

integrationsvalg

10 stillede op til valget til Integrationsrådet, men da to trak sig for at blive suppleanter, var der lige de otte tilbage, som der var brug for – og en afstemning blev overflødig.

integrationsrådsvalg

Inden der er ”store valgdag” i de danske kommuner og regioner, er der et andet valg – nemlig til integrationsrådet - der skal klares i Sønderborg Kommune. Opstilling af kandidater og valg foregår torsdag den 16. november.

løvkær-indvielse

”Endelig” – har jeg lyst til at sige, lød det fra Niels Ole Bennedsen, formand for socialudvalget i Sønderborg Kommune, da han i dag indviede botilbud Løvkærs eget værksted. Det har været ønsket og undervejs længe, men nu er det der – og beboere og personale glæder sig.

olietank

Under sloganet ”Tænk på miljøet – tjek din olietank” har miljømedarbejdere fra Sønderborg Kommune besøgt 37 virksomheder. Fokus er på vejledning og forebyggelse af uheld.

sygt træ

To flotte træer i hhv. Nordborg og Sønderborg er blevet syge og må fældes. Det ene erstattes.

motion og demens

I begyndelsen af december starter nye motionshold for borgere med demenssygdom og deres pårørende i Nordborg, Gråsten og Sønderborg. Nuværende deltagere fortæller, at aktiviteten hjælper.

sweatre til huer

Salvation Army Redesign CPH tager for første gang uden for København med et læringsforløb. Det indledes i dag (6. november) med en workshop for lærere, men involverer hen over vinteren elever fra Sønderborg Kommunes 5. og 6. klasser i at producere huer af brugte sweatre.

ældrerådsvalg

Syv af de ni medlemmer i Ældrerådet, som fra nytår tiltræder i Sønderborg Kommune, er nye. Det står fast, efter at stemmesedlerne i går og i dag er talt og fintalt. Den nuværende formand, Karin Dalager, fik flest stemmer.

Hjemmeplejedistrikt Sydals med Tatiana Jürgensen som den gode kollega, der står i spidsen for, at kollegerne får sig rørt og bevarer deres sundhed, har modtaget første halvdel af Sønderborg Kommunes sundhedspris.

Sider

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 15.00 - 20.00.