Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Danmarks største naturgenopretningsprojekt under havoverfladen går i gang. Organisationen Als Stenrev udlægger i den kommende tid seks stenrev omkring Als.

I 1993 blev der ved Almsted Korsvej rejst en mindesøjle for den alsiske digter Martin N. Hansen.

Takket være en ekstraordinær pulje på 8 mio. kr. får borgerne mange km ny asfalt at køre på i landsbyerne i Sønderborg Kommune i år.

Borgere får fremover ikke besked fra Udbetaling Danmark om, at de skal huske at søge om folkepension.

svend auken prisen

Svend Auken Prisen 2017 blev på Socialdemokratiets kongres tildelt ProjectZero, som har skabt grønne arbejdspladser og nedbragt CO2-udledningen i Sønderborg-området.

Udvalget for kulturel- og regional udvikling har på sit møde den 13. september besluttet at understøtte det udviklingsarbejde, der er igangsat af Hertugbyens Udviklingsforum.

budget

På byrådets budgetseminar på Mommark Handelskostskole fremlagde flertalsgruppen, Socialdemokraterne, Slesvigsk Parti, Fælleslisten, Konservative og Enhedslisten, sit forslag til, hvordan Sønderborgs økonomi skal se ud i 2018. Oplægget danner grundlag for de kommende politiske forhandlinger om næste års budgetforlig.

Broager

Den 25. september holder Sønderborg Kommune det første borgermøde i Broager om den fremtidige udvikling af byen. Broager er den anden af ni større byer i Sønderborg Kommune, der i løbet af de kommende år vil få en bystrategi.

Det er svært at lægge tobakken på hylden, det understreger vigtigheden af ikke at begynde.

Sønderborg Kommune samarbejder med Business College Syd om at hjælpe elever, der har et rusmiddelforbrug for at hindre, at det udvikler sig til et decideret misbrug.