Høring af forslag til bystrategi for Nordborg-Havnbjerg

Opdateret 09.09.2019

Teknik- og Miljøudvalget har den 3. september 2019 besluttet at offentliggøre forslag til bystrategi for Nordborg- Havnbjerg. Find forslaget nederst på denne side.

Formålet med bystrategien
Sønderborg Kommune vil i samarbejde med borgere og andre interessenter forme rammerne for den fremtidige udvikling af kommunens større byer. I løbet af de kommende år vil i alt otte byer i kommunen få en bystrategi.

Hovedformålet med bystrategierne er at styrke de større byers identitet, og sætte rammerne og retning for deres fremtidige udvikling. Samtidig ønsker vi at få sat byerne ind i en fælles sammenhæng, så de samlet bidrager til en positiv udvikling af kommunen som helhed.

Læs mere om bystrategierne https://sonderborg.viewer.dkplan.niras.dk/plan/27#/11407.

Borgermøde
I forbindelse med høringen inviteres alle borgere i Nordborg-Havnbjerg og andre med interesse i byens udvikling til borgermøde den:

26. september kl. 19-21, på Havnbjerg Skole (Udviklingshuset), Skolevej 4, 6430 Nordborg

Mødet er din mulighed for at være med til at drøfte forslaget til en bystrategi for Nordborg-Havnbjerg. Bystrategien er blevet til med input fra byens borger, i forbindelse med borgermøde og bykontor i foråret.

Der vil undervejs blive serveret kaffe/te og kage.

Mulighed for bemærkninger
Forslaget til bystrategien for Nordborg-Havnbjerg er i offentlig høring i 4 uger fra den 9. september til den 8. oktober 2019. Mens forslaget til bystrategien er i høring, har du mulighed for at indsende dine bemærkninger til by-landskab@sonderborg.dk.