logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Ung på hjemmebane

Ung på hjemmebane - mad, motion og meget mere på den fede måde!
Opdateret 25.04.2018

”Ung på hjemmebane” er en bog til dig, som måske er flyttet hjemmefra og ønsker inspiration til mad, motion og meget mere.

Ung på hjemmebane

Download bogen - se nedenfor 

Brug QR-koderne, som rummer både opskrift og indkøbsliste, så du på din telefon kan se, hvad du skal huske at købe.

Det kan være en svær øvelse at flytte hjemmefra og pludselig være den, der selv skal klare alverdens daglige gøremål som indkøb, madlavning, vask og overvejelser om, hvad tid og penge skal bruges til. Sønderborg Kommune har udarbejdet en bog, som hjælper dig på vej. Bogen er fyldt med opskrifter på sund og nem mad, og alle opskrifter er forsynet med en QR-kode. De sunde kostråd er pakket ind i bogen sammen med portrætter af unge mennesker, som fortæller om deres fritid og deres lidenskab for musik eller sport, som måske inspirerer dig. Der er også nogle gode råd om rygestop, hygiejne og klima med i bogen. 

Bogen er udgivet af Sønderborg Kommune og udarbejdet af Sundhedskonsulent Annette From i samarbejde med Gitte Lauritzen (professionsbachelor i ernæring og sundhed) og Malene Iskov (klinisk diætist). Bogen er en del af projektet Generation Sund, som er finansieret af satspuljemidler.

Du kan bestille bogen

Hvis du er interesseret i at få bogen tilsendt, skal du sende en e-mail til Sundhedskonsulent Ulla Lassen og be' om et eksemplar. 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.