logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Temaforløb og kurser

Information om temaforløb og kurser som understøtter dit arrangement: Fundraising, projektledelse, tilladelser og kommunikation.
Opdateret 30.10.2020

Events i Sønderborg kommune - forretningsgrundlag

Det overordnede formål med kommunens eventindsats er at skabe gode oplevelser, der gør Sønderborg til at attraktivt sted at bo og leve i, og giver glade og stolte borgere.

Dette formål kædes sammen med nøgleord som identitet og lokal forankring, historie og traditioner, involvering og fællesskab.

Lokalt engagerede borgere er en drivkraft i den kulturelle programmering af Sønderborg og virker som ambassadører for grundfortællingen.

Mål for eventindsatsen

Der er opsat forskellige mål, herunder et strategisk mål om at understøtte lokalt ejerskab og initiativ samt et organisatorisk mål om blandt andet at:

• være en synlig, tilgængelig og attraktiv samarbejdspartner

• understøtte lokale ildsjæle og udvikling af nye events gennem faglig sparring.

På baggrund af dette, indbyder Sønderborg Kommunes Kultur, Event, Idræt & Fritidsafdeling til temaaftener for at være behjælpelige med at give inspiration og nyttig viden til vores kulturaktører og foreninger.
Hold øje med datoer for det næste arrangement på vores Facebookside eller kontakt afdelingen for Kultur, Event, Idræt & Fritid.