logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Borggårdsvænget, Nybøl

Realisér din byggedrøm med en parcelhusgrund på Borggårdsvænget i Nybøl. Her får du en særdeles attraktiv beliggenhed tæt på natur, motorvej, indkøb og institutioner med en flot udsigt til Nybøl Nor.
Opdateret 15.01.2021

Banner for Borggårdsvænget med fordele

Dejlige naturskønne grunde med udsigt til Nybøl Nor

Den nye udstykning på Borggårdsvænget i Nybøl har afsløret arkæologiske fund i særklasse. Jeres nye hus her, vil lægge sig i en lang række af bebyggelser fra ældre bronzealder, yngre bronzealder, førromersk jernalder og middelalder.  I slutningen af middelalderen blev Junkersædet Borggården brugt som fængsel for dømte eller sigtede. Tingstedet lå ved den nuværende Brugs og Retterstedet lå ved den nuværende Tingvej.

Dit nye hjem er tæt på - næsten - alt

Alle grunde på Borggårdsvænget ligger attraktivt placeret i midtbyen med kort afstand til indkøb, pasning, skole og fritidsfaciliteter. Motorvejen er lige om hjørnet, og der er 15 minutters kørsel til Sønderborg, 25 minutter til Aabenraa og 30 minutter til Flensborg.

Skolen og børneinstitution er smeltet sammen i et topmoderne Børneunivers med børnehave, vuggestue og skole til 6. klasse. Området er godt forsynet med cykelstier og der er byskov med shelterplads i nærheden.

Salg og udbud

Bemærk, at salget af byggegrundene igangsættes uden at byggemodningen er tilendebragt. Der vil derfor ikke være afsat skelpæle til hver enkelt byggegrund. Bindende bud skal fremsendes via sikker mail via eboks (se "Købsaftalen)". Mærk mailen ”Borggårdsvænget”. Vær opmærksom på, at bud ikke må indeholde forbehold.

Da byggegrundene ikke er færdigbyggemodnede er salget omfattet af nogle særlige tilbagetrædelsesvilkår. Vilkårene fremgår af Købsaftalen, som udgør tilbudsblanketten til Sønderborg Kommune. Se dokumentboksen nederst på siden.

Udbudsmaterialet indeholder:

  • Købsaftale
  • Lokalplan
  • Salgsvilkår
  • Udstykningsplan

Priserne er inklusiv tilslutninger frem til skel.

 

 

 

Klik her for at reservere en byggegrund

 

Fra Nybøl til Sønderborg på cykel på 17 minutter

Mere om Borggådsvænget

Mere om Nybøl

Nybøl ligger midt i naturen, er trafiksikker og tæt på alt. Her sidder man ikke på hænderne, men skaber fremtiden ved at løfte i flok. Det fælles lokalråd har lavet en omfattende udviklingsplan med ambitioner om bl.a. at etablere et bofællesskab, opsætte badebroer og bygge en multisal inden 2025.

Nybøls centrum byder på dagligvarebutik, bageri, café, damefrisør og Nybøl Grill. I den bynære Nøffelskov er der stier og shelterplads. Området har sin egen idrætsforening med yoga og håndbold, idrætsuge og fællesspisning.

Nybøl er lig med attraktiv beliggenhed med nem adgang til den jyske motorvej. Nybøl er et velfungerende minisamfund med indkøbsmuligheder, indskoling og børnehave.

Nøffelskov Festival

Hvert år spiller lokale bands på områdets egen festival; Nøffelskov Festival. I Nøffelskoven finder man også et amfishelter og udskårne dyr. Området har sin egen idrætsforening med yoga og håndbold, idrætsuge og fællesspisning.