logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Hurtig Hjælpemiddel Service, HHS

Et tilbud til dig med varigt nedsat funktionsevne om hurtig, effektiv sagsbehandling, når det drejer sig om behandling af ukomplicerede hjælpemiddelansøgninger.
Opdateret 05.08.2019

I Hurtig Hjælpemiddel Service, HHS, vil der være en ergoterapeut eller fysioterapeut til stede til at behandle din ansøgning og hjælpe med vurdering af dit behov. Hjælpemidler, der evt. kan bevilges på stedet, er fx:

  • Rollator
  • Transportkørestol
  • Gribetang
  • Badebænk
  • Små hjælpemidler

Klik her for at læse pjece fra Hurtig Hjælpemiddel Service.

Hvis du er berettiget til et hjælpemiddel, bevilliges det og udlånes på stedet. Du kan også få hjælp til at indstille hjælpemidlet.

En terapeut vurderer din funktionsevne på stedet og taler med dig om dine behov. Hvis dine behov er mere omfattende, end HHS kan håndtere, kan det være nødvendigt at indhente fx helbredsoplysninger fra din læge eller at besøge dig i hjemmet. I sådanne tilfælde bliver du henvist til den terapeut, der er tilknyttet i det område, hvor du bor.

På hjælpemiddeldepotet kan der foretages mindre reparationer af rollatorer og kørestole. Blandt andet reparation eller udskiftning af håndtag på rollator eller udskiftning af bremsekabel. 

Stemningsbillede

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.